Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. El ministre Juan Ignacio Zoido (Cesc Casanovas) donarà explicacions sobre la polèmica de les samarretes grogues a la final de la Copa del Rei. Semblen inofensives, però tothom sap que el cotó groc el carrega el diable.

Qui també apareixerà al programa serà Cristina Cifuentes (Judit Martín). Després de presentar la dimissió, el programa descobrirà fins a on arriba la seva passió per la propietat aliena.

El Partit Popular no serà l'únic que trontollarà aquesta setmana. Els fonaments d'un edifici estan cedint per culpa de l'excés de pes a causa de totes les expressions polítiques que hi ha als balcons. Es convocarà una reunió de veïns d'urgència per trobar-hi solució.

Després de negar la malversació per part del govern de Catalunya l'1 d'octubre, Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) es troba en un bon jardí. Intentarà posar-hi remei acompanyat de Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets).

La sèrie basada en el poble més sediciós de Catalunya arriba al programa: Sant Esteve de les Roures. Com és, veritablement, la seva gent? Quins són els seus somnis i aspiracions? Hi ha prou habitants per a tants comptes de Twitter?

També s'hi podrà veure una nova entrega del "This is art" de Ramon Gener (Ivan Labanda). Aquest cop parlarà sobre obres inacabades com, per exemple, les promeses d'Ada Colau (Agnès Busquets).