Els festivals Portalblau i Concerts al Fòrum Romà d'Empúries, de l'Escala, han tancat un acord de col·laboració per publicitar la programació sota un únic cartell, va informar ahir l'ajuntament.

Jorge Drexler, Judit Nedderman, Ramon Mirabet i The Excitements són els quatre artistes avançats de la programació d'aquest estiu.

El Festival Portalblau, que arriba a l'onzena edició, està impulsat per l'Ajuntament de l'Escala sota la direcció de la productora gironina Link Produccions, mentre que els Concerts al Fòrum Romà, que arriben a la cinquena edició, estan organitzats i produïts pel Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries i la productora banyolina TEM productions.

Aquest estiu de 2018, i en el marc d'un nou acord de col·laboració entre l'Ajuntament de l'Escala i el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries, els dos festivals impulsen una estratègia de coordinació en la comunicació i difusió conjunta dels seus espectacles amb l'objectiu de potenciar l'Escala com una marca de referència en l'oferta d'esdeveniments culturals de l'estiu.