Demà divendres, 6 d’abril, 71 bars i restaurants de Roses donen el tret de sortida a la tercera edició de la "Ruta de les Tapes" que, fins al 15 d’abril, oferirà a vilatans i visitants un interessant circuit gastronòmic per conèixer les tapes i especialitats creades per a l’ocasió pels restauradors del municipi.

"La Ruta de les Tapes", promoguda per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, torna a reunir sector públic i privat rosincs, en aquesta ocasió per donar a conèixer la riquesa culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà, i atreure visitants fora de temporada.

El preu de cada tapa amb degustació de vi és de 2,5 €. El públic participant comptarà amb una butlleta on cada establiment estamparà un segell. Qui ompli les nou caselles existents i voti la seva tapa favorita, podrà optar al sorteig d'un àpat per a dues persones a l’establiment participant en la campanya que esculli i un lot de vins DO Empordà cedit pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà.

L’espectacular creixement que la Ruta va experimentar durant la passada edició 2017, en què ja doblà el nombre de restauradors participants passant dels 25 establiments de 2016 a un total de 51, no ha evitat augmentar encara més la participació de la present edició, amb la incorporació de 20 nous bars i restaurants.

Amb un èxit aclaparador i 25.000 tapes servides durant l’edició passada, la Ruta de les Tapes torna a oferir la possibilitat de conèixer la riquesa gastronòmica de Roses durant 10 dies en què els carrers de la població es convertiran en un circuit gastronòmic.