The Chanclettes han volgut celebrar els seus 20 anys damunt dels escenaris amb #DputuCooL, un divertit espectacle fet a ritme de la societat actual; un intens viatge psicodèlic marca de la casa: perfectes playbacks bar­reja de cançons, films, anuncis i programes de televisió.

#DputuCooL ofereix un cabaret còmic amb alguna pinzellada de mala llet, és a dir, crítica política. Després d’esgotar totes les localitats a El Molino i l’Eixample Teatre de Barcelona, les transmuses oficials del Festival Còmic tornen a Figueres aquest diumenge a la Cate, a les 21.00 hores acompanyades de les hostesses d’honor Lola Bastarda i Carolina Bastarda.

Pack complet, final feliç!

The Chanclettes és una companyia barcelonina de teatre d’humor creadora del ‘túrmixplayback’: una barreja de cançons, films, anuncis i programes de televisió que les transmuses serveixen amb perruques i talons.

Més de 2.000 actuacions

Amb més de 2.000 actuacions i aparicions en programes com els de Júlia Otero i Jordi González, han guanyat els premis Aplaudiment Sebastià Gasch (2000) i l’Aste Nagusia de Bilbao (2004).

El trio el formen Josep Maria Portavella (direcció i pets), Josep Coll (estilisme i virilitat) i Xavier Palomino (coreos i joventut).

The Chanclettes saben fer riure, contagiar bon rotllo i emocionar. #DputuCool s’ha convertit en un èxit en lletres ben grans. The Chanclettes ballen, canten, riuen, interpreten, improvisen i sorprenen. Durant 120 minuts d’espectacle el públic del Festival Còmic té el riure assegurat.

«Made in CAT & multilingual»

Perquè us aneu fent una idea, el xou es presentava a l’Eixample Teatre com “un cabaret contemporani cosmopolita amb denominación de origen: made in CAT & multilingual, of course! Sorry The Hole and Priscilla... Sí! Oui! Ja! Bai! Yes!

The Chanclettes con su mejor espectáculo y con la compañía más cohesionada que nunca. ¡De buen rollo, tia! #DPutuCooL é un pazzo ritratto della società che ci circonda, dónde te pixing de risa, Raffaella.”

Tota la programació es pot consultar al web del Festival