TV3 prepara per a la tardor 'Els meus pares', una sèrie documental del Departament de Nous Formats de Televisió de Catalunya, que presentarà la periodista Gemma Nierga. Serà un homenatge amable i emotiu als pares i les mares de la gent més coneguda del país.

No tothom té fills, però tothom és fill, i darrere seu hi ha uns pares que els han vist créixer tant personalment com laboralment. Amb Gemma Nierga “El meus pares” es proposa conèixer els progenitors -molt sovint anònims- de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han representat en la seva vida personal i professional.

Gemma Nierga va debutar a TV3 l’any 1988 amb el programa “Dit i fet”, amb tan sols 22 anys d’edat. També va presentar els programes, també “Pares i fills”, “Tothom per tothom”, i “Tres senyores i un senyor”, conjuntament amb Fina Brunet i Susanna Griso. La seva última col·laboració amb la cadena va ser en el programa “Fora de sèrie”, on va entrevistar l’advocat Miquel Roca. Després de 28 anys treballant a la cadena SER, el setembre passat s’incorporava com a col·laboradora al programa “El suplement” de Catalunya Ràdio. Ara participa cada dimarts en el programa “Tot es mou” de TV3 on, a partir de la tardor, Gemma Nierga encapçalarà aquest nou projecte.