Conversar amb els artistes, crear un fil entre el creador i l'espectador i endinsar-se en els espectacles que passaran per la programació de Figueres a Escena. Aquests són els principals objectius de 'Post Funció', el nou cicle del Club de l'Espectador que omplirà de teatre, dansa i música la ciutat de Figueres fins al mes de maig.

Els col·loquis comptaran amb la participació dels artistes de Federico García (16 de febrer), Fairfly (17 de febrer), El Metge de Lampedusa (17 de març), Claudia (23 de març), El comediant (7 d'abril), Estiu (13 d'abril), Snorkel (27 d'abril), Els dies que vindran (28 d'abril), Granotes (4 de maig), Llançament (5 de maig), Sota la Catifa (11 de maig), Cúbit (12 de maig) i Filla del seu pare (18 de maig).

El Club de l'Espectador, coordinat des de l'Aula Municipal de Teatre Eduard Bartolí i la marca Figueres a Escena de l’Ajuntament de Figueres, té com a finalitat la promoció de l'activitat teatral en general i la que es duu a terme en espais figuerencs en particular, a través de notícies i material gràfic, la formació teatral i la dinamització de l'espectador.