El duet La Companyia, integrat per Ramon Bartrina i Coral Ríos, oferiran aquest dissabte, a la una del migdia, un petit espectacle de poesia i rapsòdia al bar de La Cate de Figueres. El muntatge, que barrejarà el moviment corporal amb la paraula recitada i que cercarà la participació del públic assistent, servirà per donar el tret de sortida a un nou cicle dedicat a aquest gènere.

El cicle començarà el dilluns 5 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre, amb una primera classe gratuïta i oberta a tothom. El curs consistirà en dotze sessions durant les quals es practicaran tots els vessants de la poesia i la rapsòdia, sempre combinats amb activitats dinàmiques i divertides a càrrec del mateix Ramon Bartrina, poeta i performer gironí. El taller costa 120 euros per persona i 80 per als socis de l´entitat. Qui s´inscrigui aquest dissabte, gaudiran d´un descompte en la quota de soci.

Segueix ´Cata La Cate´

La proposta poètica ha sorgit arran de les trobades Cata La Cate realitzades els últims sis mesos, unes trobades que seguiran cada primer dissabte de mes.