L'actor i director James Franco presenta 'The Disaster Artist', guanyadora de la Conxa d'Or de Sant Sebastià a la millor pel·lícula. Una adaptació del llibre de Greg Sestero que parla sobre la producció del film 'The room' (2003), titllada com una de les pitjors pel·lícules de la història. La protagonitzen el mateix James Franco, Dave Franco i Seth Rogen. Aquesta és l'estrena més destacada de la setmana i la segueixen la francesa 'Una bossa de bales' que arriba als cines en català i 'El gran showman' protagonitzada pel reconegut actor Hugh Jackman.

Christian Duguay dirigeix 'Una bossa de bales'. Una pel·lícula protagonitzada per dos joves actors debutants Batyste Fleurial i Dorian Le Clech, acompanyats per un repartiment de veterans actors francesos de la talla de Patrick Bruel, Elza Zylberstein i Christian Clavier. Al París de l'ocupació alemanya, als germans jueus Maurice i Joseph els agrada jugar a bales abans de tornar a casa. Això s’acabarà quan els nois hagin d’iniciar un viatge per tota França per fugir del perill que els envolta. La pel·lícula s'estrena doblada i subtitulada en català.

'El gran showman'

'El gran showman', dirigida per Michael Gracey i protagonitzada per l'actor Hugh Jackman, narra la història de l'inici de la industria de l'espectacle a través de la vida de Phineas Taylor Barnum, interpretat per Jackman. Un visionari que va sortir del no res per a crear el fascinant espectacle: 'Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus', que es va convertir en una sensació mundial i que va ser connegut com 'El mayor espectáculo de La Tierra'.

'Recuerdos desde Fukushima'

Arriba a la gran pantalla l'alemanya 'Recuerdos desde Fukushima' dirigida per Doris Dörrie. La protagonista és una jove d'Alemanya que es diu Marie i que s'escapa de Fukushima per a canviar la seva vida. Treballa amb l'organització humanitària Clowns4Help i espera portar alegria als supervivents del desastre nuclear del 2011, alguns dels quals encara viuen en refugis d'emergència. Ben aviat se n'adonarà de la seva absoluta incapacitat per fer que les tragèdies siguin menys dures. Tot i això, en comptes de fugir decideix quedar-se amb la darrera geisha de Fukushima, qui ha decidit retirar-se a casa seva que es trova en ruines.

'Dando la nota 3'

S'estrena la tercera part de la saga de comèdies musicals 'Dando la nota' dirigida per Elizabeth Banks. Aquesta nova entrega mostrarà les peripècies de la seva protagonista, Beca, i les seves companyes al cor de cant. La protagonitzen Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson i Ruby Rose.

'Final Portrait. El Arte de la Amistad'

La pel·lícula 'Final Portrait. El Arte de la Amistad' de Stanley Tucci està protagonitzada per Armie Hammer, Clémence Poésy, Geoffrey Rush, James Faulkner, Tony Shalhoub i Sylvie Testud. El film se situa l'any 64 en un viatge a París, on el reconegut artista Alberto Giacometti, li suggereix al seu amic i escriptor James Lord fer-li un retrat. Així comença no només una història d'una amistat commovedora i poc convencional, que mostra a la vegada el procés de creació artística.

'Olvidate de Nick'

S'estrena aquest divendres l'alemanya 'Olvidate de Nick' interpretada per l'alemanya Katja Riemann i la noruega Ingrid Bolso Berdal. El món de dues dones molt diferents xoca en un àtic de Nova York: la model s'enfronta a la intel·lectual; el luxe contra la comoditat; la profesional a la mare divorciada. L'únic que tenen en comú és el mateix marit infidel, Nick.