Aquest dimarts, a les 21.55, TV3 emet 'Un vasco en Polonia', un documental d'ETB, produït per Minoria Absoluta, en què l'actor Gorka Otxoa viatja a Catalunya per repassar els últims esdeveniments polítics. Ho farà amb els personatges del programa ''Polònia'' i de diversos periodistes. Humor i rigor periodístic per ajudar a entendre les claus de les eleccions catalanes del 21D.

'Un vasco en Polonia', és un encàrrec que ETB - Euskal Telebista va fer a la productora Minoria Absoluta. Volien un enfocament diferent per explicar què estava passant a Catalunya a través del programa 'Polònia' de TV3, el resultat és aquest documental d'una hora de durada.

L'actor basc Gorka Otxoa es trasllada a Catalunya per repassar els últims esdeveniments succeïts de la mà dels personatges del programa 'Polònia'. Otxoa farà un recorregut per diferents espais de la ciutat de Barcelona i pel plató de 'Polònia' intercalant alguns esquetxos i entrevistes amb diferents periodistes que donen la seva visió de la situació que es viu a Catalunya: Mònica Terribas, Carles Francino, Neus Tomás, Enric Juliana i Glòria Serra. 'Un vasco en Polonia' és humor i rigor periodístic per ajudar a entendre les claus de les properes eleccions catalanes.

Una producció de Minoria Absoluta per a ETB2 (Euskal Telebista).