Netflix ha anunciat avui que el proper 29 de desembre s'estrenarà mundialment els sis capítols que componen la quarta temporada de la sèrie "Black Mirror", una producció original de la plataforma digital que compta amb Jodie Foster entre seus directors.

Així ho ha anunciat avui Netflix en una nota de premsa en què informa sobre l'estrena d'aquesta sèrie els sis capítols es diran: "Arkhangelsk", "Cocodril", "Black Museum", "Hang the DJ", "Cap de metall "i" USS Callister ".

Sis episodis conclusius que s'endinsen en la inquietud col·lectiva del món modern a través d'un suspens mitjançant el qual s'explora la paranoia del panorama tecnològic actual.

Jodie Foster dirigirà "Arkhangelsk", un d'aquests nous capítols de la sèrie, escrit, com la resta d'episodis, pel guionista britànic Charlie Brooker.

Foster ha comptat amb un repartiment d'actors entre els quals estan Rosemarie Dewitt ( "Mad Men"), Brenna Harding ( "A Palce to Call Home") i Owen Teague ( "Bloodline").

El capítol que portarà per nom "U.S.S. Callister" està dirigit per Toby Haynes ( "Dr Who", "Sherlock"), i entre els intèrprets que donen vida a aquesta història figuren Jesse Plemons ( "Fargo"); Cristin Milioti (Fargo "); Jimmi Simpson (" Westworld ") i Michaela Coel (" Chewing Gum ").

Per la seva banda, el director John Hillcoat dirigirà "Crocodile", mentre que Tim Van Patten, director de "The Sopranos", es farà càrrec de "Hang the DJ". A més David Slade, el director de "Hannibal", estarà darrere de "Metalhead", i Colm McCarthey dirigirà "Black Museum". I