La quarta edició del Nadal Market, el mercat nadalenc de referència a l’Alt Empordà torna aquest cap de setmana al Mas Roig d’Ordis, una emblemàtica masia del segle XVI. Més de 50 parades d’artesania, decoració, bijuteria, roba, productes d’alimentació es complementaran amb una àmplia ofer­ta gastronòmica de food truks, música en viu, i tallers infantils. El mercat se celebra el dissabte dia 2 d’11 del matí a 10 de la nit i el diumenge dia 3, d’11 del matí a 8 del vespre.

Aquest és el tercer any que el Mercat s’instal·la a Ordis, després d’una primera edició a Avinyonet de Puigventós i amb la voluntat que segueixi sent itinerant, “per donar a conèixer l’Empordà i tot el seu potencial”, expliquen les organitzadores, SomniD4, que destaquen l’interès que desperta el mercat tant entre el públic de fora de la comarca com entre els artesans de tot Catalunya que ofereixen els seus productes a Ordis.

Les creacions, ideals per regalar o regalar-se a un mateix, s’exhibeixen a les diferents estances de la masia, que el públic podrà recór­rer tranquil·lament tot gaudint de les propostes paral·leles que s’organitzaran durant aquests dos dies. “Cal destacar que l’entrada al Market és gratuïta i que l’interior està condicionat amb calefacció perquè l’estada al mercat sigui el màxim de confortable”. Durant tot el dia, els més petits podran gaudir de diferents tallers i hi haurà música en directe. Les organitzadores destaquen també l’àmplia oferta de food truks amb menjars molt variats i d’arreu del món, amb possibilitat de fer el cafè, dinar, sopar o fer-hi un tast de vins. S’ha previst també que diferents grups musicals toquin en directe abans i després de dinar, a l’exterior del Mas, tot aprofitant les hores de sol.

La singularitat del Nadal Market ha convertit aquesta cita en una de les més especials de la comarca al mateix temps que s’ha aconseguit innovar el concepte dels mercats de Nadal, dotant-lo d’un gran atractiu. L’any passat més de quatre mil persones van passar pel mercat per comprar o degustar alguns dels suggeriments que s’hi oferien. En aquesta ocasió, tot està a punt perquè la trobada sigui de nou un èxit.