Aquest dijous, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política 'Polònia', dirigit per Toni Soler. Si res no canvia, l'article 155 entrarà en vigor minvant l'autonomia de Catalunya i alterant la normalitat del programa. És per això que Mariano Rajoy (Queco Novell) s'adreçarà als catalans des de la Sala Tàpies parlant de la parcialitat de TV3.

També es viatjarà en el temps per recordar els pares de la Constitució. Mariano Rajoy (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Albert Rivera (Sergi Cervera), entre d'altres, reviuran l'esperit de la Transició per adaptar-la als temps que corren. Per altra banda, Rajoy, Sánchez i Rivera intervindran quirúrgicament Catalunya per aplicar-hi el 155.

Mentrestant, Alfonso Dastis (Ivan Labanda) va de convidat al 'late night' de Conan O'Brien (David Marcé) per analitzar les imatges de la repressió policial de l'1 d'octubre.

A l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias (Queco Novell) i Alfred Bosch (Toni Albà) voldran seduir l'Ada Colau (Agnès Busquets) davant les discrepàncies del seu partit amb els socialistes. Aquests últims seran cridats a l'ordre per Miquel Iceta (Ivan Labanda) a causa de la seva posició respecte a l'article 155.

Els anuncis de TV3 també es veuran afectats. Per exemple, el del 012 canviarà Helena Garcia Melero per Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets).