La Cate i Cineclub Diòptria, amb l'objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, inicien una nova edició del CINC de tardor. Enguany, amb la incorporació de Cat Cinemes s'ha doblat l'oferta. Es projectaran nou pel·lícules.

Quatre dels films es podran veure a La Cate: Neu i els arbres màgics, el 8 d'octubre; Vaiana, el 22 d'octubre; La vida d'en Carbassó, el 12 de novembre; i El bosc de Haquivaqui, el 14 de gener.

A Cat Cinemes s'hi han programat cinc pel·lícules: Ballerina, el 21 i 22 d'octubre; Batman. La Lego® per al 28 i 29 d'octubre; Capità Calçotets, el 4 i 5 de novembre; Els barrufets. El poble amagat, 11 i 12 de novembre; i El nadó en cap, 18 i 19 de novembre.

El CINC és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, que s'estén al territori amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, els ajuntaments, institucions, entitats i cinemes. Es reparteixen fulletons informatius a les escoles de Figueres.