Cap de setmana de casa rural o de càmping i... la cuina no té forn i el pla passava per degustar unes delicioses pizzes. No et preocupis! Fer pizza sense forn és possible, només necessitaràs els teus ingredients favorits i una bona paella antiadherent:

Ingredients per fer la pizza sense forn:

-Farina

-Llevat

-Sal

-Oli d'oliva

-Salsa de tomàquet

-Formatge ratllat

Com fer la pizza sense forn:

-Comencem elaborant la massa. En un bol aboca la farina i la sal i obre un forat al mig en el qual has de posar-hi un rajolí d'aigua, el llevat i una mica d'oli. Remou amb una cullera de fusta fins aconseguir una bona massa.

-Deixa reposar la bola almenys 1 hora.

-Col·loca la massa en una taula en la qual abans has empolvorat una mica de farina i comença a pastar amb les mans i amb l'ajuda d'un corró per aplanar la pizza. Tingues en compte que la mida de la pizza ha de ser del mateix que la paella que tens per cuinar-la.

-Encén el foc a mitja potència, perquè la massa es cuini lentament i no es cremi per sota. Quan comenci a estar daurada i a la mateixa paella, tira el tomàquet, el formatge i els ingredients que has seleccionat. Tapa-ho perquè es vagin cuinant.

-Segueix cuinant-la a foc lent durant almenys 30 minuts i supervisa de tant en tant que la base no es cremi. No tindràs una pizza daurada però aconseguiràs una massa super cruixent que farà les delícies de tots.