La Festa de la Sal ha celebrat aquest cap de setmana el seu vintè aniversari. Aquest dissabte era el dia central i, tot i que s'han pogut dur a terme bona part dels actes, la pluja ha estat protagonista i ha obligat a traslladar algunes activitats a cobert.

La jornada matinal ha estat marcada pel bon temps, amb la celebració de diversos tallers i la presentació de les músiques del CD "Cançons, músiques i sons de la Festa de la Sal", amb l'actuació de Cor Indika, Tres de Ronda, Oreig de Mar, la Vella Lola, M.Teresa Pellicer, Josep Vilabrú, Enric Casassas, Jaume Comas i Josep Tero.

A la tarda, durant una hora s'ha pogut fer la representació dels antics oficis mariners a la Platja, un dels actes principals de la Festa de la Sal, però un xàfec ha obligat a suspendre una part de les activitats i a traslladar a la sala del CER l'intercanvi de balls entre l'esbart dansaire local, la Farandola, i el grup de danses convidat, provinent aquest any de Xàtiva.

El divendres ja s'havia fet la inauguració de tres exposicions dedicades als vint anys de la Festa de la Sal, la presentació d'un video commemoratiu fet per Canal 10 Empordà i un concert de Pep Gimeno dedicat a Llucià Carbó, que es va haver de fer a l'Alfolí de la Sal.