Aquest divendres al matí s'ha fet la tradicional cursa d'objectes flotants no identificats, amb un total de sis participants a la Festa Major de l'Escala. Hi ha hagut també una de les novetats d'aquest any, una tirolina de 170 metres que anava des de l'edifici del Gavià fins a la Riba i que ha generat una llarga cua de persones que s'hi volien tirar. També hi ha hagut el festival d'inflables refrescants.

A la tarda, la festa ha continuat amb el corremulla, el concert de tarda amb l'Orquestra Internacional Maravella, un espectacle de circ, sardanes, el correbirra i una nova nit de Barrakes.

El dissabte hi ha portes obertes al MAC-Empúries de 10 a 19.30h i també al Museu de l'Anxova i de la Sal, de 10 a 13h i de 17 a 20h. També està previst un dels clàssics de la Festa Major, el festival nàutic (a partir de les 9h), així com l'ofici solemne, sardanes, mulla't amb Batuscala, Holi Festival, concert de tarda amb La Principal de la Bisbal, l'espectacle familiar La Caixa Màgica, el partit de futbol Padró-Passeig (homenatge a Carlos Toribio) i el concert final de Barrakes amb Festucs i Orquestra Maribel.

El diumenge hi ha cercavila infantil, festa de l'escuma, Teatre Infantil amb l'obra "Encantades", sardanes, gimcana nocturna i sopar popular i ball amb disco mòbil Sons.

El darrer dia de la festa és dilluns, amb Kayak experience, tastets de rem, jocs gegants, tobogan gegant urbà, espectacle infantil, sardanes, espectacle pirotècnic i ball de fi de festa.