L'Escala

La Festa Major de l'Escala estrenarà l'Alfolí de la Sal com a museu

Els joves tenen un protagonisme destacat en aquesta edició

11.08.2017 | 15:48
La Festa Major de l'Escala estrenarà l'Alfolí de la Sal com a museu

La Festa Major de l'Escala serà del 31 d'agost fins al 4 de setembre i inclourà una cinquantena d'activitats, entre elles l'estrena de l'Alfolí de la Sal com a museu. Enguany, el pregoner de la festa serà el reconegut paleontòleg Eudald Carbonell, que és també el codirector d'Atapuerca i investigador de l'Institut Català de Paleontologia Humana i Evolució Social. Just després del pregó, programat pel dijous dia 31 d'agost, s'homenatjarà a la Penya Blaugrana de l'Escala per haver organitzat la 40a edició de la Cantada d'Havaneres de l'Escala.

Es potencien al màxim els actes dirigits als joves. Torna al cartell la gimcana nocturna a la Platja de les Barques, un tobagan inflable gegant de cent metres al carrer Enric Serra i com a novetat hi haurà per una banda, una tirolina de 170 metres que anirà des de la casa del Gavià fins a la Riba i, de l'altra, un Holi Festival.

La festa d'aquest any hi haurà una representació de l'obra de teatre infantil "Encantades", que combina música i màgia, a més de la festa de l'escuma i els concerts de tarda i ball amb La Principal de la Bisbal i l'Orquestra Internacional Maravella.

Els actes previs seran l'obert de tenis i de pàdel, la VIII marxa nocturna de l'anxova, la IX travessa de natació, una fira d'artesans escalencs, el X concurs de pesca, la XIX trobada gegantera i la XXXIV Nit de la Sardana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema