El rock i pop dels 60 que van centrar la primera jornada de la Fira de la Gent Gran, divendres, dona pas aquest dissabte al gruix central dels actes. El programa començarà a dos quarts d’onze del matí, al Consell Comarcal, amb un acte de benvinguda a les persones representants dels consells consultius de la gent gran de les comarques gironines, i amb la taula rodona Fer-se gran, una etapa vital amb sentit. Paral·lelament, la major part d’activitats es concentrarà a la Rambla. A 2/4 d’11, s’obriran els estands de les entitats i el mercat del brocanter i del col·leccionista, hi haurà animació esportiva a ­càr­rec del servei d’esports de l’Ajuntament, i es fa una mostra de les diferents Unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Figueres.

A partir de les 11, un any més, diferents corals i escoles de dansa de la ciutat oferiran diverses actuacions i exhibicions. La jornada de dissabte clourà amb el Fira show-espectacle de la Gent Gran 2017, amb la desfilada de vestits de paper, com una de les atraccions principals. La trobada comptarà amb Regina Do Santos com a artista convidada.

El diumenge, com ja és tradició, es posarà el punt final a la Fira a la plaça Catalunya, amb una audició de sardanes al matí, amb la cobla Palafolls, un dinar popular i, a partir de les 4 de la tarda, ball de tarda amb l’orquestra Boogie Woogie.

Tant la presidenta del Casal, Rosa Lloveras, com la regidora de Benestar Social, Dolors Pujol, han animat la gent tant a participar en les activitats programades, com ara el dinar popular de cloenda que es fa diumenge a la plaça Catalunya, i que es preveu que comptarà amb més de 500 persones. Els tiquets es poden adquirir al casal, a les tardes.