La Trobada Sonora i Solidària El Megàfon torna aquest diumenge a Lladó amb una programació de concerts que s’allargarà durant tot el dia. L’estrella convidada de la jornada serà el Cor Àkan, de Girona, creat des de l’Associació Àkan que es dedica a l’acollida de persones immigrades en situació especialment dificultosa. L’Associació desenvolupa els seus programes a Girona i a Salt des de­ l’any 2003 i, en aquesta ocasió, serà la beneficiària de la trobada musical de diumenge, organitzada per Megafon Band i col·labora l’Ajuntament de Lladó.

El cant com a llenguatge universal que uneix pobles, és l’instrument que va decidir fer servir l’associació per ajudar les persones immigrades, formant el Cor Àkan”, explica Cèlia Torrent membre de l’organització. L’Associació Àkan destaca també per l’aprenentatge de la llengua catalana com un dels factors de vital importància per a la integració i el Cor actua com a eina complementària en aquest objectiu. Cançons en català que volen canviar el món a través de persones que tenen esperança de canviar les seves vides. Els seus membres són gent immigrada de més de 20 països diferents, i d’edats compreses entre els 7 i els 70 anys.

Les actuacions, però, començaran al migdia amb Isabel Ximenis i seguirà el cartell amb Step Dance; Fullets Dancers (mainada de l’escola de Lladó) i Nika. De 12 a 2 del migdia, es farà un taller de Pintacares i música infantil i a la tarda actuarà la Coral Deulofeu; Megafon Band; el Cor Àkan, Angry Monkeys; Kasual; Könunpar i Buena Onda.

Durant tota la jornada, hi haurà sortejos de lots oferts per establiments del poble i tant els beneficis dels sortejos com de la barra seran destinats a l’associació gironina.