El Port de la Selva celebra, aquest dissabte, la tercera edició del Randemar Music Festival que neix el 2015, com una proposta per incentivar el fet de compartir la música i el lleure de tota la família, en un marc com és la platja del Port de la Selva i amb l´al·licient "mediterrani", com a valor afegit. "Al mateix temps, motivats per la idea de promocionar el treball, la constància i la dedicació dels grups de música que s´han creat i se segueixen formant al nostre país, amb qui compartim una identitat, costums i manera de fer" explica l´Ajuntament del Port de la Selva, organitzador de l´esdeveniment.

L´obertura del Randemar Music Festival serà dissabte a dos quarts de sis de la tarda i els encarregats de fer-ho seran el grup Reggae per Xics, habituals al Port de la Selva. Seguiran les actuacions de Brodas Bros, Jordi Ninus i, per tancar, torna Gossos amb tota la força del directe. Les actuacions aniran acompanyades de diversos tallers que des de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespre, possibilitaran fer estels, viseres, imants i fang als més creatius de casa.

Les actuacions

Reggae per xics

Presenten l´arribada de nou disc amb ritmes jamaicans (17.30 h)

Són un dels grups habituals a la cita del Port de la Selva i seran els primers a actuar a les 17.30 hores. La fórmula que presenten segueix sent la mateixa: cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs dels ritmes jamaicans. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tan petits.

Brodas Bros

Actuen amb la companyia de percussió Brincadeira (19.00 h)

Innovador i de gran força on fusionen hip-hop, dansa i percussió. L´espectacle Vibra parla sobre les connexions. L´instrument principal és el tambor, però també hi ha una guitarra elèctrica, dues bateries, 1 hang, i fins i tot una veu melòdica componen la banda sonora, una barreja entre acústica i electrònica. Coreografies de hip-hop, popping, locking i breakdance que tant caracteritzen Brodas Bros no podien faltar, però aquesta vegada sorprendran amb una perspectiva més madura.

Jordi Ninus

Arriba amb tota la banda per fer gaudir d´una gran festa (23.00 h)

Jordi Ninus arriba amb tota la banda. Amb un estil pop que tendeix clap al folk, compta amb melodies amb les quals el públic té ganes de moure el cos i gaudir de la festa. Un artista profund, quan cal, sincer, i d´aquelles persones tan autèntiques que no deixen indiferent a ningú. Només amb 2 discs s´ha posicionat en la primera línia de la música nacional catalana, ho demostra el suport que ha rebut de les emissores de ràdio més importants del país, que ja estan passant el segon single del disc París.

Gossos

Torna als escenaris amb la força de la música en viu (00.30 h)

En 20 anys de carrera i 11 discs d´estudi, sempre s´ha caracteritzat per una mirada i per una manera genuïna de fer coses. Fidels a aquesta essència, emana i gira el disc Batecs. Després d´un any i mig fora dels escenaris, porta un espectacle que busca la complicitat màxima amb l´espectador des d´una mirada propera i senzilla, sense renunciar a un concepte artístic "d´espectacle de música en viu" que connecta amb distintes generacio