Aquest cap de setmana, el Port de Llançà serà l´escenari de la segona edició de la Foodtruckada, una iniciativa que, al marge de l´oferta d´una quinzena de food trucks, desplega tot un programa d´activitats gratuïtes per a tots els públics.

Entre les propostes destaca, dissabte a les 12 i a les 7 de la tarda, l´espectacle infantil i familiar 'La Harpo´s Band surt al Carrer'. Es tracta d´una cercavila original amb la banda musical que sempre hauria somiat Harpo Marx, acompanyada d´un mestre de cerimònies especial. El mateix dia, al vespre, es podrà gaudir del concert de Strawberry Friends, en què s´interpretaran les millors versions dels Beatles. Per cloure el dissabte, a partir de les 11 de la nit, hi haurà l´actuació de The Covers amb les seves fantàstiques versions de les cançons més reconegudes del panorama musical.

La Foodtruckada seguirà diumenge al matí amb tot un ­seguit de tallers infantils gratuïts com ara maquillatge, jocs de taula o fer un estoig de feltre. Els tallers els faran Embolic de somnis, Regals Mar & Sa Troca. Per concloure el cap de setmana, a les 7 de la tarda tindrà lloc el concert d´una de les revelacions musicals d´aquest any a la nostra comarca: Jordi ­Ninus.