Aquest diumenge, 7 de maig, en Pau, de la família del Super3, serà un dels protagonistes de la Trobada al Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà, un esdeveniment que reviurà els campaments i els camps de treball de l´entitat ecologista IAEDEN (Institució Alt Empordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura).

La Trobada al Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà del diumenge 7 de maig és una trobada històrica per reviure els campaments de la IAEDEN als aiguamolls, que van començar fa 35 anys, el 1982. Aquesta trobada històrica vol viure i apropar-se als valors del respecte a la natura, la sostenibilitat, l´estima, el coneixement del medi i el treball en equip. Les activitats, obertes a tothom, començaran a les 10.00 al Cortalet. Hi haurà un campament muntat en què es faran tallers, gimcanes i visites guiades, entre altres sorpreses.

En Pau actuarà, a partir de les 12.30, a la Closa d´en Barraquer, al costat del pàrquing del Centre d´Informació del Cortalet. Explicarà el conte "El poble que estalviava aigua", una història de les Jungles Misterioses, en què hi havia dos pobles molt petits, anomenats Minersota de Baix i Massaeixuts de Dalt. Aquests poblets van tenir una forta sequera que els va empènyer a buscar ajuda en el druida Xofxof. A més d´explicar aquesta història, en Pau farà que tots els assistents participin en el conte i ballin la dansa de la pluja.