Un dels terrenys de joc preferits de la mainada, i també dels grans, és el parc d'atraccions que es munta al recinte firal de Figueres, i que, any rere any, sorprèn els seus visitants amb noves estructures lúdiques. Els firaires ja ho tenen tot a punt per obrir les paradetes aquest dijous, dia 27, a les 5 de la tarda, però la pluja d'aquest dimecres comença a fer-los la guitza.

Els responsables de les sínies i els carrusels; de les tómboles i els casinos ambulants; de les guinguetes de xurros, de patates, de carn a la brasa, d'ametlles garrapinyades i de cotó de sucre; els dels cavallets; els del tren de la bruixa; els de la pesca d´aneguets i els de tantes altres paradetes de fires... confien que la pluja s'allunyi de Figueres per poder activar els endolls amb normalitat, per omplir instants de diversió de milers de persones de tota la comarca.

Anoteu-vos el 27 d'abril, perquè, amb motiu de l'obertura del recinte, els firaires fan una jornada promocional 2x1 per a totes les atraccions. L'activitat serà ininterrompuda, cada dia, sempre que la climatologia ho permeti, fins a la cloenda de les Fires i Festes de la Santa Creu.