Tres dels músics de la banda original Bee Gees actuen aquest divendres al vespre al Casino de Peralada dins els tradicionals sopars-espectacle Tribut, dedicat a aquesta banda. Es tracta de Blue Weaver (teclista), Dennis Byron (bateria) i Vincent Meluny (guitarrista) que tocaran al costat dels cantants Italian Bee Gees (Walter, Davide i Pasquale Egiziano), un total de 14 persones a dalt de l´escenari que reviuen la carrera i totes les cançons dels germans Gibb en aquest musical.

Blue Weaver és un teclista britànic, escriptor de cançons com el "Saturday Night Fever" i productor de música que va ser membre dels Bee Gees des de 1975 fins a 1982. Fins a 1980 va estar a l'escenari durant els shows en viu a tot el món dels germans Gibb i també és coproductor i coautor diverses cançons de Bee Gees. Aquesta fase va ser una de les més reeixides durant la carrera dels germans Gibb. A Estats Units van establir el rècord dels Beatles amb sis èxits número u seguits i la banda sonora de "Saturday Night Fever" va escriure la història musical.

L'espectacle que es podrà veure a Peralada és un musical biogràfic que repassa la història de la banda familiar més exitosa de tots els temps, des de 'To Love Somebody' (1967) fins a 'Saturday Night Fever' i acaba amb el famós àlbum 'E.S.P.' (1987). Un espectacle genuí que compta amb l´aprovació de Robin Gibb i amb els músics històrics de la banda original, el teclista Mr. Blue Weaver i el bateria Dennis Bryon.

Els Bee Gees calabresos van triomfar en un programa de televisió italià l´any 2010, des d´aleshores han fet més de 400 concerts a Anglaterra, França, Espanya, Alemanya, Holanda i els Estats Units.