Per mar o muntanya. A peu o en bicicleta. Sol o acompanyat. Per aire o terra. Per desconnectar envolta´t de natura o per emocionar-se amb les activitats d´esports d´aventura. Sigui com sigui, aquesta Setmana Santa aprofita les festes i no deixis que l´avorriment et guanyi la partida. Dóna un cop d´ull al recull de propostes que us presentem i troba el pla que et vagi més a mida!

Descobreix la muntanya de sal de Cardona

Cardona, ubicada en la comarca del Bages, es una de les poblacions més interessants de Catalunya per la seva curiosa geologia i la seva tradició minera. Unes dels majors atractius del municipi són la Vall Salina i la Muntanya de Sal, dos grans espectacles de la natura que no tenen desperdici.

Sobrevola les comarques gironines

Gaudeix dels paisatges més emblemàtics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona des del cel. Tu tries la manera de volar: ho pots fer en globus, en parapent, en paracaigudes, en helicòpter o en avioneta.

Navega en caiac a Girona

Una de les activitats nàutiques més destacades de la província de Girona és la navegació amb caiac. Aquesta activitat et permet visitar les coves i cales més amagades de la zona, així com descobrir tota la flora i la fauna que envolta el riu Ter.

Visita un dels museus dedicats al joguet més importants del món

Gràcies a la seva col·lecció de gairebé 18.000 objectes i les seves diverses sales temàtiques, el museu del Joguet de Catalunya, ubicat a l´antic Hotel París de Figueres, proporciona als seus visitants l'ambient perfecte per embarcar-se en un viatge per l´evolució de la joguina al llarg de la història.

Fes senderisme a la Costa Brava

Aprofita el temps de primavera per descobrir els racons amb més encant i els paisatges més emblemàtics de la Costa Brava amb les diferents rutes i excursions que es poden realitzar a la zona.

Descobreix la ciutadella de Carcassona, patrimoni mundial de la UNESCO

El municipi de Carcassona, situat a mig camí entre la frontera espanyola i la ciutat francesa de Tolosa, amaga el tresor històric de la seva ciutadella. Aquest monument medieval és considerat patrimoni atemporal d´Occitània i representa un dels majors atractius de la regió.

Conquereix el Canigó

La muntanya del Canigó, oberta a tots els escaladors que s´ofereixin a conquerir-la, és un dels símbols més emblemàtics dels Pirineus Orientals.

Gaudeix de la natura en el Parc Natural de la Norbonesa

El Parc Natural de la Norbonesa és un lloc excepcional per relaxar-se i gaudir de la tranquil·litat de la natura de forma respectuosa amb el medi ambient.

Emociona´t amb els esports d´aventura

L´oferta d´activitats esportives de la regió de l´Aude i els Prineus Orientals destaca pel seu nombre i varietat. Una de les propostes que ofereix la regió és, per exemple, la capacitat d´esquiar baix el sol català de primavera en les múltiples pistes de les estacions dels Angles a Font Romeu o Formigueres.

Tasta els plats típics de Setmana Santa

A les fires temàtiques de Garriguella i Darnius podràs provar els brunyols de Quaresma, un dels postres més típics de Setmana Santa de l´Empordà, entre altres receptes típiques de la zona.