Entre el 31 de març i aquest diumenge 9 d'abril, Roses ha ofert a vilatans i visitants un interessant circuit gastronòmic per conèixer les tapes i especialitats d'un total de 51 restauradors de la població, units en la segona edició de la Ruta de les Tapes promoguda per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

Sector públic i privat han tornat a col·laborar novament a Roses per donar a conèixer la riquesa culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà i atreure visitants fora de temporada.

Amb una acollida espectacular i més de 6.000 consumicions servides durant la primera edició celebrada el passat any, la Ruta de les Tapes ha tornat a oferir la possibilitat de conèixer la riquesa gastronòmica de Roses. El rotund èxit assolit l'any passat ha motivat que el nombre de restauradors inscrits s'hagi doblat en aquesta edició, passant dels 25 establiments adherits als 51 d'enguany.

Durant 10 dies els carrers de Roses s'han convertit en un circuit on cada establiment ofereix als seus clients la possibilitat de degustar una tapa, acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà.

"L'èxit ha estat rotund, ha vingut molta gent de fora i els establiments estan molt contents. Ara hem de treballar per millorar l'experiència l'any vinent", assenyala l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

El preu de cada tapa amb degustació de vi és de 2,5 €. Els participants compten amb una butlleta on cada establiment estampa un segell. Qui hagi omplert les nou caselles existents podrà optar al sorteig d'un àpat per a dues persones a l'establiment participant en la campanya que esculli i un lot de vins DO Empordà cedit pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà.

El sorteig se celebrarà diumenge 30 d'abril, a les 12 h, a la plaça de Catalunya de Roses, en el marc de la 4a Mostra del vi DO Empordà Roses, acte integrat dins el programa del Festival Vívid.