L'ajuntament de Vilafant vol fomentar la participació del poble en les festes populars i per això proposa la creació d'una Comissió de Festes que gestioni i s'encarregui de l'organització de la Festa del Carme, al juliol i la Festa Major de Sant Cebrià al setembre.

En una reunió amb les entitats socials del poble, els grups municipals han explicat que s'obre un període d'inscripcions, perquè tothom qui vulgui s'animi a formar part de dita comissió que busca ser, per tant, oberta a tothom, participativa, popular i que fomenti la convivència i les actituds cíviques en el desenvolupament de les festes municipals.

Des d'avui mateix fins al dimecres 15 de març qui vulgui formar part de l'organització dels actes de les festes només s'ha d'adreçar a l'OMAC (Ajuntament de Vilafant) o trucant al 972 54 60 20 i aviat començar a treballar per les festes del poble. Les inscripcions són a nivell particular i personal, no en representació d'entitats, però evidentment aquestes poden i deuen seguir participant en la festes com han fet fins ara muntant les seves activitats que s'inclouran en el programa de festes.

Una vegada la Comissió de Festes s'hagi constituït l'ajuntament posarà a disposició una partida pressupostaria, els mitjans i recursos perquè es gestionin per tal d'aconseguir unes festes concorregudes i participatives.