El Carnaval segueix imparable a la comarca i un dels municipis que prepara per a aquest cap de setmana una festa grossa és el Port de la Selva. El municipi costaner viurà, aquest dissabte i diumenge, la festa més boja de l’any amb diferents activitats pensades per fer gaudir un ampli públic de totes les edats.

El primer dia de la festa se celebra amb una rua de tarda pels carrers del poble, a partir de 2/4 de 5 de la tarda. La festa continuarà amb un show de versions a partir de les 7 de la tarda que anirà a càrrec de la Banda Neon, a la zona del moll. El mateix dissabte arriba l’acte més esperat del Carnaval al Port de la Selva. Hi haurà rua de nit, a les 11, i ball amenitzat per Hotel Cochambre, en un altre escenari, el pavelló, que s’omplirà de gent a partir de mitjanit. La música i la disbauxa no s’aturarà de la mà de Dicocochambre, que farà ballar tothom en la que és una nit especialment participativa al municipi.

Finalment, el diumenge 5, acaba la gresca carnavalesca al Port de la Selva amb una proposta per als més petits. Es tracta de l’espectacle d’animació musical que es farà a partir de les 6 de la tarda a càrrec del grup Xiula, que tindrà lloc en un altre dels escenaris del poble, concretament l’Espai del Port.

Gresca a la biblioteca

La disbauxa del Carnaval es trasllada, com a novetat aquest any, a la biblioteca del municipi, tant aquest passat divendres amb una sessió de contes com dissabteamb un taller de Carnaval a les 11 del matí. Tots els assistents poden anar disfressats per seguir la festa carnavalera del carrer a l’interior d’aquest equipament on la diversió està assegurada. En cas de mal temps, l’Ajuntament podria canviar la ubicació d’alguns dels actes programats.