Aquest dissabte, a les 21.55, TV3 emetrà la sisena gala d’Oh Happy Day, en què set grups participants afrontaran una altra nit de competició i, al final del programa, una de les formacions serà eliminada.

Arriba la sisena gala de concurs. Ja han quedat eliminats cinc grups i el jurat ho té cada vegada més difícil per valorar les actuacions dels participants. El programa, l’obriran Le Due Donne, que van guanyar la setmana passada el premi a la millor cançó de la nit amb l’ària Un bel di vedremo.

Els Kundala van rebre una visita molt especial durant el seu assaig: la dels Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu nou CD Un estrany poder. La presència del grup musical anirà molt bé als Kundala, que han de cantar una de les seves cançons, que està sonant per tot arreu, El seu gran hit.

Aquesta setmana, les Henna interpretaran dues cançons per posar-se al dia amb la resta de grups, ja que van estar absents en dos programes. Això significa que tenen dues oportunitats per brillar o per ser nominades. Els Not Named cantaran un altre gran èxit de la música en català, Compta amb mi dels Txarango, i el duet Friendship Sound aborda la cançó més adulta i profunda de les que han cantat fins ara, Take Me To Church de Hozier.

Les Sound Six tornen a tenir un número ballable amb “Can’t Stop The Feeling” de Justin Timberlake i Le Due Donne, Amado mio, que va popularitzar Rita Hayworth a la pel·lícula Gilda. I tancaran el programa les Jukebox, que han fet el seu assaig a la Seu Vella de Lleida per preparar una cançó de màxima emotivitat, l’Hallelujah de Leonard Cohen.

Al web del programa continua oberta la votació per trobar la millor cançó d’amor de la història. Amb el rànquing que generi la votació, es farà un programa especial, que s’emetrà el dissabte abans de Sant Jordi.

Moments OHD

A Moments OHD continuarà la música durant 50 minuts amb les millors actuacions, vídeos dels cors i intervencions del jurat agrupats de forma temàtica. Aquesta setmana s’emetrà una selecció de cançons Gòspel, Soul i Funky de les tres temporades anteriors.