Aquest divendres, a les 21.55, TV3 emetrà la tercera gala d’’Oh Happy Day’. El programa canvia excepcionalment de dia d’emissió ja que el seu espai habitual dels dissabtes a la nit l’ocupa aquesta setmana la retransmissió en directe, des del Palau Sant Jordi, del concert en suport dels refugiats ‘Volem acollir’.

Després de les eliminacions de Sotavent i 4Gami, 10 grups continuen en competició en aquesta tercera gala i, com sempre, al final de la nit un d’ells abandonarà definitivament el concurs.

Al llarg de la nit, es veurà si Le Due Donne aconsegueixen canviar d’estil musical, tal i com els ha demanat el jurat. També se sabrà com els ha anat als Kundala després de la marxa del seu beatboxer. Per altra banda, Juan, l’argentí del duet Loka Linda, cantarà per primera vegada una cançó en català. A més, la nota emotiva del programa arribarà de la mà dels avis de la Marta Trujillo, component de les Sound Six, quan aquest grup femení els canti una cançó molt espacial a casa seva.

Alfons Nieto, el professor d’Interpretació del programa, i Michèle Alderete, la professora de Cant, segueixen visitant als grups durant els seus assajos per tal que millorin tècnica i actitud damunt de l’escenari. I el jurat, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès, ho té cada setmana més difícil per decidir quin grup s’ha d’eliminar al final de cada gala.

El programa sencer, els vídeos de presentació i assaigs dels grups i els clips de les cançons estaran disponibles al web del programa i també hi haurà continguts extra a les xarxes socials.