El Nadal ja ha envaït des de fa dies els carrers del municipi de l´Escala, on aquest divendres se celebra la festa del cagatió amb l´espectacle infantil que Jordi Tonnietti amenitzarà a la plaça Víctor Català, a partir de les cinc de la tarda. Serà una tarda màgica, en què, com cada any, la il·lusió s´apoderarà dels més petits, en un nou escenari aquest any, a causa de les ­obres que es fan a la plaça de l´Ajuntament.

La màgia continuarà amb altres propostes que faran les delícies dels més petits, per ­exemple una altra edició del Trifàsic, a la Sala Polivalent. L´entrada serà de 3 euros, i permetrà accedir a les instal·lacions per realitzar tallers i gaudir dels tradicionals inflables.

Una altra de les activitats més esperades pels nens i nenes del municipi és la festa del patge que se celebra el 26, dia de Sant Esteve, des de les 11 del matí fins a la 1 del migdia. Es farà a la plaça Catalunya i en cas de mal temps, a la Sala Polivalent. La mainada, a més, podrà participar en un taller de fanalets i un altre de maquillatge. També hi haurà xocolatada. L´Escala ha programat, en total, en aquestes festes de Nadal una cinquantena d´activitats festives, entre elles la primera edició del concurs de cuina per a joves Mostra´t Xef, dissabte passat, o el concert de nadal de l´escola de música El Gavià, divendres.