Després de l'èxit de la gira d'aquest estiu per diversos llocs de la península, el Cor Safari torna a Catalunya amb actuacions a Figueres, Girona (Aditori del Palau dels Congressos), Barcelona (Petit Palau-Palau de la Música), El Prat de Llobregat i Lleida, on a més dels concerts, els nens del Cor Safari faran en cada ciutat jornades de convivencia, tallers i intercanvis amb alumnes de les escoles locals.

El Cor Safari oferirà cançons en català, castellà, anglès i francés del disc 'Joys Miracle'. La cançó 'What is love' ha estat escollida per ser la banda sonora de la campanya 'Los comprometidos' un projecte, encapçalat per el padre Ángel de l'ONG Mensajeros de la Paz i Sor Lucía Caram, que pretén combatre la pobresa infantil.

També cantaran en la seva llengua, Luanda, cançons i lletres de temàtiques socials i emocionals, algunes compostes per una de les nenes del cor. Són nens i nenes d'entre 6 i 15 anys que vénen d'un orfanat d'Uganda, on utilitzen la música per gaudir les ferides emocionals produïdes per les dures condicions de vida del seu país.

A Girona, el concert serà el dijous 15, a l'Auditori de Girona. Les entrades anticipades ja són a la venda a les taquilles del mateix auditori, del teatre municipal i online a la web http://www.auditorigirona.org/cat/entrades.php. A Figueres la seva actuació serà el divendres 16 al matí, a la Plaça Catalunya, en una actuació oberta a tothom. A les 10.00 hores els nens del Cor Safari es trobaran amb alumnes d'escoles locals i en acabar el concert, a les 11.30 hores hi haurà xocolatada per als assistents.

El Cor Safari és un projecte de la Fundació Nzuri Daima, d'unió entre nens de tot el món perquè es coneguin i descobreixin les seves similituds, a part del context i les circumstàncies geogràfiques.

Desde Entebbe, Uganda, arriba aquest cor, on conviuen 270 nens i nenes en una escola/orfanat, on, tot i la seva humilitat, Mama Deborah, la directora del Centre i del Cor, ha optat sempre per ensenyar música i utilizar-la per calmar l'ànima i curar les ferides del cor. Amb aquesta intenció es va crear el Cor Safari, ple d'alegria i entusiasme.

La Fundació amb l'ajuda de diferents col·lectius i entitats ha organitzat una sèrie de concerts solidaris amb l'objectiu de recaptar fons per millorar les instal·lacions bàsiques de la llar/orfanat d'aquests nens i el col·lectiu que representen, per millorar d'aquesta manera, les seves condicions de vida i l'accés a la seva escolarització, perquè puguin créixer com a homes i dones íntegres. Per assolir tots aquests propòsits, la Fundació també fa una crida a possibles patocinadors per als concerts i la seva estada a Catalunya.