Dimarts a la tarda es va celebrar a la sala d'exposicions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el lliurament dels premis de la XXI edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat per aquesta institució i que enguany ha tingut com a temàtica les cales i platges de la Costa Brava. En total s’han presentat al concurs 49 fotografies. A l'acte de lliurament hi van assistir la vicepresidenta del Consell Comarcal, Montse Mindan, i la consellera de Cultura, Sònia Martínez.

El primer premi ha estat per a Cristian Morera, per la fotografia de la platja dels Palangrers. Dotat amb 400 euros i trofeu. El segon premi, per a Heribert Mateo, per la fotografia de la cala Bramant. Dotat amb 200 euros i trofeu. I el tercer premi, Eugeni Vallmajó, per la fotografia de la cala Culip. Dotat amb 100 euros i trofeu.

L'exposició de totes les fotografies participants es podrà visitar fins al 17 de novembre durant l'horari habitual d'obertura al públic de les oficines del Consell (de 9 a 14 hores, tots els dies laborables).