Els més petits de la casa poden triar aquest diumenge entre dues propostes teatrals a Figueres i a Roses arriben diumenge a la Cate i al teatre dels respectius municipis.

A la Cate de Figueres arriba a les 18.00 hores 'El petit príncep' un conte universal, un viatge a través del temps i l'espai per parlar de l'amistat, el respecte, l'amor i la vida. La història d’Antoine de Saint-Exupéry ve de la mà de N54 Produccions. La companyia oferirà un espectacle de teatre, titelles, ombres i projeccions que desplegaran, a partir de la narració de l'aviador, un món màgic. Es tracta d'una fantàstica adaptació de l'obra de Saint-Exupéry que ens recorda que “l’essencial és invisible als ulls”.

D'altra banda, a Roses, Optimist proposa 'Canta', un conte', també per a aquest diumenge a les 12 del migdia. Es tracta d'una sessió infantil molt especial, un contacontes on s'explicaran cantant tres contes, convertint l'escenari del teatre en un petit musical. De la mà de dos peculiars personatges, el públic sentirà com s'expliquen tres contes molt populars, tot això acompanyat d'una música totalment original i composta especialment per a l'espectacle. Els tres contes cantats seran: 'La rateta que escombrava l'escaleta', 'Les set cabretes' i 'El llop i El Patufet'. L’entrada per assistir a l'espectacle és de 5 euros. La representació serà aquest diumenge a les 12 del migdia, dins la programació organitzada per Optimist.