Balanç positiu dels organitzadors de la Fira de la Botifarra de Perol, celebrada a Garrigàs aquest passat diumenge. Tot i rebre menys visitants que l'edició anterior, a causa de la incertesa del temps, la principal finalitat es va acomplir: "servir d'element cohesionador del poble".

En aquesta edició, la Fira va aplegar vint-i-sis parades d'artesania i alimentació que van omplir els principals carrers del poble. D'entre els actes més massius en destaca el concurs de llançament de garrí que, enguany va canviar de format, reduint la seva durada i realitzant-lo només en horari de tarda.

Els organitzadors també han destacat l'expectació generada en el procès d'elaboració de la botifarra per part de la carnisseria Can Ruart i la cuina en directe de Joan Carles Serra. Les propostes culinàries dels quatre restaurants convidats a la fira "també van ser un èxit absolut, havent-se acabat tots els tastets abans de l'hora de dinar".

La Fira va tenir també un caire reivindicatiu concentrat en la nova decoració feta pels veïns del poble, els quals reclamen l'inici de les obres per fer l'accés al poble des de la Nacional II.