El concurs presentat per Òscar Dalmau torna cada vespre a TV3. Aquesta temporada celebrarà set anys en emissió amb una aposta molt clara per la participació dels espectadors, que cada cop tenen un paper més actiu.

El programa sempre ha fomentat la interacció amb l'audiència a través de diverses accions. Una de les més populars és l'aplicació per a mòbils i tauletes. Una experiència interactiva completa que planteja diferents reptes: guerra de sexes, d'edats, el gran campionat de comarques.

Aquesta temporada els espectadors hi podran continuar jugant i acceptar nous jocs per mesurar els seus coneixements de català. Una altra de les propostes que es mantindrà és l'"Atles lingu?ístic". Cada setmana es formula una pregunta relacionada amb una paraula que s'utilitza en un territori de parla catalana. Els espectadors poden respondre a través de Facebook i optar a guanyar un dels porquets guardiola.

Una altra de les vies de participació que té una gran popularitat és l'enviament de dissenys d'ulleres per al "Lletra a lletra". Fins ara, s'han rebut més de 1.000 dibuixos de nens i nenes de Catalunya amb idees originals i divertides. El concurs també prepara diverses sorpreses en forma d'edicions especials per celebrar com cal els set anys en antena.