La comèdia espanyola 'Cuerpo de élite', dirigida per Joaquín Mazón, s'ha col·locat en el número u de la taquilla aquest cap de setmana, amb una recaptació de 1,27 milions d'euros i gairebé 200.000 espectadors, segons dades proporcionades per la distribuïdora Fox.

Es tracta del segon millor estrena espanyola de l'any, només per darrere del thriller "Cent anys de perdó", que va tenir una mica més de 235.000 espectadors en el seu primer cap de setmana.

Amb un repartiment encapçalat per María León, Miki Esparbé i Carlos Areces, 'Cuerpo de élite' aplega una guàrdia civil andalusa, un agent de mobilitat madrileny, un ertzaina, un mosso d'esquadra i un legionari que han de superar les seves diferències per salvar al país.

Produïda per MOD Producciones i Atresmedia Cinema, el guió ha anat a càrrec d'Adolfo Valor i Cristóbal Garrido ( "Promoció fantasma") i entronca amb el filó de l'humor regional descobert a Espanya amb "8 cognoms bascos".

En el lloc número dos de les més vistes el cap de setmana es manté la cinta familiar "Mascotes", amb 0,9 milions d'euros, seguides de "Cafè Society" de Woody Allen (0,7 milions d'euros), "Mai apaguis la llum "(0,6 milions) i" Peter i el drac "(0,4 milions).