Les pugnes pel tron ??de ferro entre les diferents famílies de Ponent, han fet de la sisena temporada de 'Juego de Tronos' que emet Movistar Sèries, la producció més vista en versió original subtitulada de la història de la televisió a Espanya.

Així, un 52% dels que van decidir conèixer el destí de Jon Nieve i viure les lluites entre els Stark i els Lannister, ho van fer escoltant les veus originals dels actors enfront de la versió doblada, informa avui en una nota Movistar +, que té previst l'estrena de la setena temporada a l'estiu de 2017.

"Cap altra sèrie o pel·lícula emesa en versió original subtitulada ha tingut una audiència tan destacada. I no es tracta només d'aquells que van veure l'estrena, ja que la majoria dels que van consumir els capítols en diferit també van triar aquesta opció", asseguren.

L'augment del consum en diferit, a través de la plataforma "on line" Yomvi, és una altra de les tendències que confirmen l'estrena de la sisena temporada de 'Juego de Tronos' , que ha superat en un 39% la demanda pel que fa a la temporada anterior, i ha arribat a les 250.000 descàrregues de mitjana per capítol.

A més, un 63% dels espectadors d'aquesta sèrie han gaudit d'ella a través d'aquest servei en diferit, en contrast amb el 37% que va escollir el "visionat lineal".

L'estrena d'aquesta ficció s'ha convertit en la sèrie de pagament més vista des del seu naixement al juliol de 2015 i aporta ja un 43% al total de consum del canal especialitzat Movistar Series.