Fins aquest diumenge, el Claca de Llançà omple d'activitat els carrers i places del poble, en la cinquena edició d'un festival consolidat com un dels principals festivals d'arts escèniques a l'aire lliure i per a tota la família de l'Empordà. Circ, dansa, teatre o música formen part de la programació que des de divendres ha omplert de públic la localitat.

Aquest diumenge se celebraran diferents espectacles de tarda en espais diversos: 'Tubs del món' es veurà a la plaça major, a les 19.00 hores. A les 8 del vespre, al mateix espai, arriba 'El Apartamento'. A les 20.30 hores, la pineda del Port acull 'Improvisto´s Krusty Show' i a les deu de la nit, a l'espai de la Residència, es tanca la programació amb l´obra de teatre i dansa 'Revolution' dels llançanencs I per què, no?, que han estat seleccionats pel Fitag d´enguany.

En total hauran estat una quinzena d'espectacles interdisciplinaris, pràcticament tots gratuïts els que han omplert durant tres dies Llançà de cultura i art per a tots els públics.