'Vostok'va començar la seva marxa per festivals a l'octubre de 2015 de la mà de YAQ Distribució. Fins a la data el curt ha recorregut una quarantena de festivals de cinema, dels quals destaquen la presència a la 38 Setmana Internacional del Curtmetratge de Sant Roc, el mític festival barceloní Curts amb K o Islantilla, on se celebra el festival més llarg d'Espanya .

El film també està funcionant extraordinàriament bé fora de la nostra fronteres, i és que 'Vostok' ha estat seleccionat en festivals d'Estats Units, Perú, Colòmbia (2), Itàlia (3), Croàcia, Bulgària i Mèxic.

Paral·lelament, també va ser seleccionat en el Catàleg CortoEspaña 2016 al costat dels millors curtmetratges de l'any, recorrent tot el territori espanyol a través de la seva Circuit de Estrenes CortoEspaña.

'Vostok' és una peculiar història de ciència ficció emmarcada en plena cursa espacial i inspirada remotament en la història de Yuri Gagarin, el primer cosmonauta soviètic. Compte a més amb un repartiment de luxe, Macarena Gómez ( 'Musarañas', 'La que se avecina') i Ernesto Sevilla ('L'Hora Chanante', 'Muchachada Nui').

'Vostok', dirigida pel gironí Miquel Casals, combina diferents gèneres en els seus 13 minuts de durada: amor, comèdia i terror. Destaquen els espectaculars efectes especials amb què compta la cinta, realitzats per Àlex Roca i el seu estudi Quarantados.