Aquest dijous 7 de juliol, continua la programació de Cine Ciutadella de Roses, el cicle de cinema a l´aire lliure que any rere any ofereix la possibilitat de redescobrir l´emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses d´una manera diferent. El film que el cicle projectarà aquesta setmana és 'La família Bélier', d´Eric Lartigau, una comèdia plena de naturalitat, emoció, humor i humanisme. La pel·lícula francesa més popular del darrer any.

A la família Bélier tothom és sord, excepte la Paula, la filla de 16 anys. Ella és essencial per als seus pares com a intèrpret en el dia a dia, sobretot per al funcionament de la granja de la família. Un dia, motivada pel seu professor de música, la Paula descobreix el seu do per al cant i decideix preparar-se per un concurs de Radio France. Una decisió que significa començar un nou estil de vida, separar-se de la família i iniciar un procés de creixement cap a l´edat adulta.

La pel·lícula es projectarà a les 22 h, en francès amb subtítols en castellà. És apta per a tots els públics. El preu és de 5 €, i per als menors de 12 anys 3 €. Es poden llogar gandules a 2 €. Estores gratuïtes amb l´entrada. Es permet l´entrada de beguda i menjar al recinte.

Venta d´entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada per internet.