Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello arriben a la gran pantalla aquest divendres amb 'Ninja Turtle: fora de les ombres', una nova història que les enfrontarà amb el malvat Shredder, després que aquest s'hagi escapat de la presó. La seqüela d''Expediente Warren', en què els cèlebres Ed i Lorraine Warren hauran d'enfrontar-se a nous fets paranormals, i la comèdia romàntica 'Amor tóxico' protagonitzen les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana. L'accidentat viatge en iot de tres parelles d'amics, 'Entre amigos', i la recerca sense descans d'una filla, 'Mi hija, mi hermana', completen el cartell d'estrenes.

Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello arribaran a la gran pantalla amb 'Ninja Turtle: fora de les ombres'. El malvat Shredder (Brian Tee) s'escapa de la presó i uneix les seves forces amb el científic Baxter Stockman (Tyler Perry) amb l'objectiu d'acabar amb el món. Mentrestant, les tortugues es preparen per enfrontar-se amb Shredder i la seva banda i un nou enemic encara més poderós: el General Krang.

'Grandes Familias' és una comèdia dramàtica que narra la història de Jerome Varenne (Mathieu Amalric), un financer francès que viu des de fa més de deu anys en Xangai amb la seva companya sentimental Chen-Li (Gemma Chan). Aprofitant un viatge de negocis que ha de fer a Europa farà una parada a París per visitar la seva família i s´adona que la casa de la seva infància serà venuda per un conflicte local. Jerome intentarà solucionar-ho i convertirà una escapada sense complicacions en una història plena d'embolics sentimentals, grans baralles i paratges de somni que acaben per canviar-li completament la seva vida.

Dirigida per Sebastián Borensztein, 'Capitan Kóblic' se situa l'any 1977, en l´última dictadura argentina, quan el comandant de l´Armada Argentina ha d'impulsar un 'vol de la mort'. Turmentat per haver de tirar els presos polítics al mar, pren una decisió que canviarà la seva vida per sempre i que l´obligarà a fugir dels seus companys fins a un petit poble de la Pampa. Exiliat, comença una nova i perillosa vida on es retroba amb el seu passat i s´ha d´enfrontar a situacions que mai havia imaginat.

La seqüela d''Expediente Warren' ens trasllada a Enfield, Anglaterra, el 1970. En una petita casa de la localitat hi viuen Peggy Hodgson (Frances O´Connor), una mare soltera, i els seus quatre fills. Quan comencen a tenir lloc fets paranormals i esborronadors reclamen l´ajuda del popular matrimoni de caçadors de dimonis format per Ed (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga), que hauran d´enfrontar-se a un 'poltergeist'.

Ambientada en la França rural, 'Mi hija, mi hermana' explica com Alain (François Damiens) convida la seva família a una fira vaquera, però quan tot semblava anar bé, la seva filla adolescent Kelly s'aprofita de la multitud per escapar-se amb la intenció que no la trobin mai més. El pare i el fill la família emprendran un viatge per descobrir on està Kelly.

'El valle oscuro' situa la narració a mitjans del segle XIX, poc abans que comenci l´hivern als Alps austríacs. Greider (Sam Riley), un foraster, arriba al poble amb una màquina de fer fotos. Ve des de l'Amèrica dels indis i cowboys i tothom en desconfia preguntant-se què ha anat a buscar en aquell fred poble ple de violència, i és que la localitat està dominada per una família que implanta el terror i que, amb l´arribada d´aquest nou visitant, veurà com esclata una tempesta de sang i mort.

´Amor Tóxico´ és una comèdia romàntica dirigida per Noberto Ramos del Val. L´argument gira a l'entorn de Toni (Edu Ferrés), un jove amb poca sort en les relacions de parella. Com a solució, se submergeix en el món d'Internet i coneix a Irene (Ann M. Perelló), amb qui acaba tenint una cita poc convencional. Un bar semidesert, un cambrer molt curiós i una ex nòvia violenta es veuran involucrats en una trobada amb un context perfecte perquè sorgeixi un amor real i, alhora, tòxic.

Richard, Gilles i Philippe són els protagonistes de la comèdia francesa 'Entre amigos'. Els tres homes, que han sigut amics durant més de 50 anys, decideixen fer un viatge en iot per Còrcega, juntament amb les seves parelles. La convivència, però, no és fàcil i durant la travessia van sorgint enfrontaments entre les diverses parelles. Tots hauran de revisar la seva vida i la seva relació, però, sobreviurà la seva amistat a la tempesta?

'La leyenda de Barney Thomson' arriba a la gran pantalla per explicar la historia d´un maldestre i tímid barber dominat per la seva mare, una dona amb un fort caràcter. Però tot canvia quan el seu cap li diu que serà acomiadat per incompetència amb les tisores. A partir d´aquest moment es veurà involucrat com a principal sospitós en una sèrie de crims propis d´un psicòpata que faran que sigui assetjat per la policia, que l´obligarà a improvisar i a esperar que tot vagi bé per no acabar a la presó.