El Festival de Cadaqués, que es farà del 30 de juliol al 15 d´agost, recordarà a l´artista Antoni Pitxot amb un concert molt especial a Portlligat el 3 d´agost. Anirà a càrrec del reconegut violoncelista Jordi Claret i del pianista i compositor Jofre Horta, els quals han triat una part del repertori pensant en el gust del pintor, qui va morir ara fa just un any.

D´altra banda, entre les darreres novetats que ha anunciat el Festival i que completen el seu cartell, destaca el concert inaugural a càrrec de Pau Boïgues Ensemble, el 30 de juliol a la plaça Ses Herbes. Serà un concert gratuït batejat sota el nom de Racons on el públic escoltarà i experimentarà diferents harmonies de colors i tres veus femenines interpretaran diversos passatges. Entre altres artistes confirmats destaquen Les Anxovetes (1 d´agost); Carles Santos i Irene Bordàs (2 d´agost); Ramon Mirabet amb un concert-degustació al celler Martín Faixó (4 d´agost); Teràpia de Shock (5 d´agost); Black Music Big Band (8 d´agost) i Sílvia Comes i Fani Fortet (10 d´agost). També destaquen alguns teloners de concerts que es faran a Sa Conca: Wom (13 d´agost), Minerva (14 d´agost) i Pere Martínez (15 d´agost).

Entre les propostes familiars que s´han anunciat dins el Festival hi haurà un taller pedagògic a càrrec de la Black Music Big Band que aproximarà al públic assistent a aquest tipus de formacions musicals. El taller, a més, es clourà amb un concert gratuït a la Sala l´Amistat.