'El gran gran dictat' tanca la temporada amb tres cares conegudes i d'allò més variades. Pere Tapias, cantautor, gastrònom i locutor de ràdio, un home que quan queda per fer el vermut sempre demana el mateix: unes tàpies variades; Elisabet Casanovas, jove actriu que ha participat a la sèrie de TV3 'Merlí', i David Bagés, actor, un dels dolents més dolents que han passat per la sobretaula de TV3.

Aquests tres concursants no només demostraran els seus coneixements de català. Pere Tapias, conegut com el guru de l'estil català, revelarà el seu secret per no haver perdut mai aquest títol; Elisabet Casanovas explicarà per què li diuen l'esportista de llançament de pes més original i més cultivada de Catalunya, i David Bagés donarà la cara i descobrirà el seu secret per semblar sempre un jove de trenta anys.

I tot això amenitzat per un dels mags més irreverents del panorama català: el Mag Lari, que aquesta temporada farà més d'una aparició estel·lar i, de pas, tocarà una mica el voraviu a Òscar Dalmau.

'El gran gran dictat' ha tingut una quota mitjana d'audiència del 10,1% amb 272.000 espectadors. És un programa ben valorat dins la graella de TV3 amb un índex qualitatiu de 8,1 sobre 10. Segons el panel qualitatiu GFK, un 82,2% considera de molta qualitat l'espai i un 86,3% el troba entre força i molt entretingut. Un 89,7% el consideren molt didàctic i asseguren haver après alguna cosa. També destaca la gran notorietat que té el programa, un 82,3% dels internautes el comentarien i un 8 sobre 10 el recomanarien dins del seu entorn.