L'actriu Montserrat Carulla va estrenar al Temporada Alta, l'octubre del 2013, la que seria la seva darrera obra de teatre damunt d'un escenari: 'Iaia!'. Després de més de dos anys de gira per diferents municipis i teatres com el Romea, Carulla posa aquest diumenge punt i final a la seva carrera com actriu teatral a l'escenari del Teatre Borràs, on interpreta l'obra des del 10 de febrer. "El teatre m'ha fet molt feliç i em va fer conèixer a gent magnífica i molt lliure que creien en l'amor i estimaven el país i en silenci lluitaven per la nostra llengua (...) Jo li dec més al teatre que el teatre a mi" va dir Carulla el desembre del 2013 en la seva presentació al Romea. Carulla s'acomiada amb una tragicomèdia, actuant al costat del seu nét, Aleix Peña, i Vicky Luengo.

El muntatge 'Iaia!' escrit pel fill de Montserrat Carulla, Roger Peña, tracta sobre una iaia que, com va explicar Carulla, és una "mica punyetera" i que viu amb el seu nét i sense ser conscient "va emprenyant, però darrera hi ha uns records de la seva vida molt dolorosos que en un moment determinat surten".

'Iaia!' va començar el seu camí al Temporada Alta i també va passar pel Romea, un teatre on l'actriu va debutar fa més de 50 anys. En la seva presentació al desembre del 2013 va explicar sobre el seu comiat dels escenaris: "Vaig creure que era més oportú ser jo la que tancava la porta per no haver de sortir dissimuladament per la del darrere". "El teatre m'ha fet molt feliç, per mi va ser com una finestra que vaig obrir i em va entrar l'aire fresc no dels carrers de Barcelona, sinó dels boscos i camps del país. El teatre em va fer conèixer gent magnífica i molt lliure, gent que creia en l'amor gens convencional, gent que estimava el país i que en silenci lluitaven per la nostra llengua, ésser humans magnífics".

El passat 19 de febrer el Teatre Borràs va acollir una funció especial del muntatge Iaia!' que va reunir amics i personalitats de la cultura per homenatjar Carulla en el seu adéu als escenaris. Tot i que Carulla abandonarà a partir d'aquest diumenge el teatre, l'actriu preveu seguir fent cinema i televisió.