'Miscel·lània' és una exposició retrospectiva de fotografies de Dolors Gibert on l´artista recull una pinzellada del treball que ha realitzat al llarg de la seva vida professional, sobretot dels últims deu anys, com a fotògrafa de retrat, fotoperiodisme i de fotografia més artística i creativa. La mostra que es pot veure fins al 7 de febrer, a llibreria-cafè Context de Girona, està formada d´una barreja fotogràfica de diferents gèneres que tenen en comú una mateixa manera de captar moments, indrets i esdeveniments.

Dolors Gibert, fotògrafa empordanesa (Figueres), té una llarga i reconeguda trajectòria professional que l´ha portat a col·laborar per diverses agències i editorials i exposar en diferents galeries i esdeveniments. L´any 2001 va obtenir un premi Lux atorgat per l´AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España). Durant aquest temps ha treballat i ha experimentat en diverses modalitats, cosa que li ha representat accentuar la seva particular manera d´entendre la fotografia. Els seus treballs s´han publicat en diverses revistes i llibres i ha realitzat més d´una trentena d´exposicions arreu del territori: La dansa de la mort, Aigua, Dones, Tots sants, Empordà, Templers, Miscel·lània, Natura i Territori, Lentitud o Del carrer a l´escenari.

Tot i haver experimentat en diverses modalitats, des de fa uns anys ha intensificat els treballs de fotoperiodisme i és membre del sindicat de la imatge UPIFC.