Aquest dimarts, 30 fans afortunats de la sèrie de TV3 'Merlí' han pogut veure en primícia l'últim capítol de la temporada. Triats a través d'un concurs en el facebook del programa, un cop asseguts i disposats a veure el desenllaç, s'han trobat amb la sorpresa que compartirien el visionat amb els actors protagonistes i el creador de la sèrie, Héctor Lozano.

Aquesta tarda 30 fans han tingut l'oportunitat de veure en primícia l'últim capítol de la sèrie revelació de la temporada, 'Merlí'. Els afortunats ho van aconseguir gràcies al concurs que es va fer a través del facebook de la sèrie. Havien d'explicar per què eren els fans més fans de la sèrie i ho han fet amb missatges, fotografies i, fins i tot, algun vídeo.

El que no sabien els fans és que seria una projecció molt especial. No només han pogut veure el capítol abans de l'emissió per TV3, aquest dilluns, sinó que l'han compartit amb els protagonistes de la sèrie. Una part dels peripatètics: David Solans (Bruno), Candela Antón (Berta), Albert Baró (Joan), Adrian Grösser (Marc), Marcos Ferran (Gerard), Júlia Creus (Mònica), Carlos Cuevas (Pol), Elisabet Casanovas (Tània), Iñaki Mur (Oliver) juntament amb el creador de la sèrie, Héctor Lozano.

Llàgrimes i riures han acompanyat la projecció i després uns grans aplaudiments. En acabar l'emocionant capítol, els fans han pogut fer-se fotos amb els seus actors preferits i que els firmessin les samarretes personalitzades de 'Merlí' que se'ls ha regalat en arribar a TV3.

L'últim capítol

Després del final 'bomba' del penúltim capítol de 'Merlí', queden molts dubtes per resoldre: com reaccionarà en Bruno? S'atrevirà, el Joan, a dir-li alguna cosa a la Mònica? Tornarà l'Ivan a classe? Quina decisió prendrà el Toni respecte al Merlí?

En l'últim capítol: el Toni (Pau Durà) no vol que el Merlí (Francesc Orella) continuï fent classes, però els alumnes volen fer alguna cosa per evitar-ho. El Bruno (David Solans) està en plena crisi personal, ell i l'Oliver (Iñaki Mur) tindran una xerrada.

La sèrie

El professor de filosofia Merlí Bergeron tria un grup d'alumnes de Batxillerat perquè siguin els peripatètics del segle XXI. Com si es tractés d'un nou Aristòtil, els ensenya a qüestionar-se les coses, a reflexionar... Però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic dins de l'institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies... Ni tampoc el seu fill, l'alumne més difícil que ha tingut mai, i amb qui intentarà recuperar la relació.