Un maridatge de flors, cinema i música omplirà els racons de l'antic convent dels Caputxins que l'Ajuntament ha restaurat i obert al públic recentment. Una desena de floristes han elaborat creacions que es combinaran amb elements de la col·lecció de cinema del figuerenc Lluís Benejam.

L'entrada al convent, l'Auditori que s'ha adequat a l'antiga església, un espai encara per restaurar, o fins i tot l'assecador de morts, llueixen les creacions florals dels professionals de diferents pobles de la comarca. L'any passat la mostra es va celebrar a l'antic escorxador.

Prèviament se'ls ha adjudicat un cartell dels que s'exposaran. A partir d'aquí han ideat les creacions. La regidora, Dolors Pujol, ?remarca que es tracta del maridatge de flors, cinema i música. A banda dels elements de la col·lecció de cinema de Benejam, el Museu del Cinema ha cedit objectes de l'exposició itinerant parecelles de cinema i s'ha comptat també amb la col.laboració de l'artista Begonya Ramos, que ha fet una composició.

Concerts a l'Auditori

La Mostra Floral es podrà veure fins diumenge, de deu del matí a les nou del vespre, i permet conèixer l'espai de l'antic convent. Ahir es va celebrar la inauguració, que va comptar amb un concert de piano a càrrec de Josep Maria Surrell. Per avui està previst a dos quarts de set de la tarda un concert a càrrec de l'Orquestra Versatile i demà a la mateixa hora el quartet de saxofons de l'Escola de Música del Casino Menestral oferirà una audició.