El Rei Carnestoltes ja és aquí. Ahir se'l va poder veure assegut a la terrassa d'un bar de Roses mentre es prenia una cerveseta barrejada amb quatre seitons fregits i un cigaló d'anís. Del Mono, per descomptat. El Rei no porta cap clau a sobre. Diu que la tramuntanada de la setmana passada ja va obrir totes les portes dels pobles que aquests dies viuran amb intensitat rues, ranxos, arrossades, desfilades i disbauxa.

En Carnestoltes llegeix el suplement especial que el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ dedica a totes aquestes festes que avui comencen amb el plat fort de la desfilada nocturna rosinca. En aquest suplement hi ha trobat una agenda molt completa d'actes i reportatges amb la feina que han fet les colles per tenir-ho tot a punt. "Ja s'ho faran, jo ja estic cansat i m'estimo més buscar una altra terrassa per veure passar aquests ganàpies", ha dit.

Concurs fotogràfic amb premis

L'hem vist amb una màquina de retratar a sobre. Es veu que ha descobert que s'hi envies fotos del carnaval a l'EMPORDÀ (concurs@emporda.info) pots arribar a guanyar un àpat per a dues persones al restaurant El Jou Vell de Peralada i subscripcions trimestrals gratuïtes al Setmanari. Diu que ja n'ha fet alguna. "És del meu consogre, que fa d'alcalde en un poble veí i aquests dies s'ha disfressat d'amic dels seus votants. L'he retratat, coses així no es veuen cada dia!".

Podeu llegir el suplement especial de Carnaval a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.