La piscina de Roses posa en marxa a partir de l'1 de febrer i fins al 15 de març, la campanya de promoció "Per Carnaval tot s´hi val", que permet a totes les persones que s´abonin a la instal·lació gaudir d´un 50% de descompte en la matrícula i d´una primera quota mensual de només 15 €/persona (o 7,5 €/persona a partir de mig mes).

La Piscina s´afegeix a la festa i a l´alegria del Carnaval rosinc oferint unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se... A més, cal recordar que les persones empadronades a Roses i als municipis que han signat un conveni amb la Piscina gaudeixen durant tot l´any d´un 20% de descompte en la matrícula, que és acumulable amb l´oferta de Carnaval.

A la Piscina de Roses els usuaris poden trobar unes instal·lacions de qualitat, com les piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l´aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d´Spinning® (centre oficial).

A més, es programen 75 sessions a la setmana d´activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s´organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells. I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d´accés o serveis contractats.